Rådgivaren med de främsta lösningarna inom hantering av anrikningssand och dammar.

Vår inställning

Vår vision är att vara rådgivaren som förknippas med de främsta lösningarna inom hantering av anrikningssand och dammar. Detta betyder att du som kund till TCS alltid möter konsulter som är kunniga, erfarna och intresserade av att bistå med de bästa lösningarna för varje anläggning och frågeställning. Vi upprätthåller detta genom ett arbetssätt som vi beskriver som lösningsinriktat och inspirerat med leveranser över förväntan:

Lösningsinriktat

Vi gör skillnad genom att leverera rätt lösningar – kostnadseffektiva, långsiktiga och hållbara. Vi är lyhörda för våra uppdragsgivares önskemål och förutsättningar. Genom våra idéer är vi med och förändrar branschen.

Inspirerat

Vi vill bidra till en god stämning inom alla projekt. Vårt arbete präglas av arbetsglädje och humor, kombinerat med ett stort intresse för teknik.

Över förväntan

Vår ambition är att hela tiden utvecklas – att överträffa oss själva. I små som stora detaljer strävar vi efter ständig förbättring. Det säkraste sättet att göra våra kunder nöjda är inte att möta deras förväntningar, utan att överträffa dem.

Vi som arbetar på TCS är drivna civilingenjörer med en önskan om att bidra till en positiv utveckling inom vårt teknikområde. Vi välkomnar ansökningar från likasinnade – från dig som är intresserad av de stora utvecklingsmöjligheter som finns i gruvbranschen och som upplever att våra värderingar är i linje med din egen ambition.

Är du intresserad av att arbeta hos oss?
För förfrågningar om möjligheter skicka gärna en presentation av dig själv till: jobbahos@tailings.se