Rådgivaren med de främsta lösningarna inom hantering av anrikningssand och dammar.

Arbeta hos oss

Vill du arbeta i en tekniskt utmanande bransch tillsammans med inspirerande och kunniga kollegor och kunder?

Vi som arbetar på TCS är ett gäng drivna civilingenjörer som utvecklat en spetskompetens inom vårt teknikområde och med målet att bidra till en positiv utveckling inom vår bransch. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med likasinnade – med dig som delar vårt intresse för teknik och som upplever att våra värderingar är i linje med din egen ambition. Vill du bli en del av vårt team där arbetsglädje, hållbara lösningar och kunden är i fokus? Vill du vara drivande i din egen utveckling och arbetssituation? Vi välkomnar dig i en konsultmiljö där du får möjligheteten att utvecklas utifrån egna ambitioner och växa tillsammans med oss.

En arbetsplats i framkant

Vi erbjuder en arbetsplats i framkant – här finns möjligheter och flexibilitet att själv styra över sin arbetssituation i kombination med konkurrenskraftiga förmåner. Vi har i nuläget kontor i Stockholm, Linköping, Klippan och Luleå – vart vill du arbeta ifrån?

Vill du veta mer? Eller är du kaffesugen?

Är du intresserad av att bli en del av vårt team eller bara veta mer om vad vi gör?
Tveka inte att kontakta oss – vi tar gärna en lunch eller kaffe för att prata mer om TCS och vår bransch.

KONTAKT

För att få en inblick i vår vardag
– följ TCS i våra sociala medier:

EXJOBB

Är du intresserad av att göra ditt exjobb tillsammans med oss? Kontakta annika.bjelkevik@tailings.se för att diskutera möjligheter!