Rådgivaren med de främsta lösningarna inom hantering av anrikningssand och dammar.

Miljö

Även i vår egen verksamhet – i rollen som rådgivare – påverkar vi miljön. För att minska vår påverkan har vi därför valt att klimatkompensera för alla våra flygresor

Miljö är viktigt för oss. Vårt bidrag till gruvindustrin ska vara en långsiktig hantering av anrikningssand, som bidrar till att uppfylla ställda miljökrav och förhindrar att anrikningssanden blir en begränsande faktor för industrins fortsatta utveckling.

Vår ambition är att ständigt bidra till en minskad påverkan. Även i vår egen verksamhet – i rollen som rådgivare – påverkar vi miljön. Idag utgör våra resor den i särklass största belastningen, då flyg ofta är det enda lämpliga färdmedlet till gruvorna. För att minska vår påverkan har vi därför valt att klimatkompensera alla våra flygresor. Strävan att minimera vårt avtryck gäller dock även övriga delar av vår verksamhet.

Houdini

Vi är glada över möjligheten till ett samarbete med Houdini, som leverantör av kläder som vi använder i tjänsten utöver våra varselkläder. Houdini tillverkar funktionsmässiga plagg med fokus på god hållbarhet och minimal miljöpåverkan.

Vill du veta mer om vårt miljöarbete? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss